Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

DYNAPLUS Vlonderschroeven

DYNAPLUS vlonderschroeven dynaplus-vlonderschroeven als beste keusVlonderschroeven van het merk DYNAPLUS zijn sterker dan RVS schroeven

Voor het aanleggen van vlonderplanken in de tuin zijn goede schroeven een must. Een goede vlonderschroef is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een kleine kop zodat deze mooi in de vlonderplank wegvalt. De beste vlonderschroeven van het merk DYNAPLUS bestel je bij Schroeven Online.

De A-kwaliteit DYNAPLUS schroeven hebben een AR-coating (anti-roest coating) en zijn hierdoor beter roestbestendig dan RVS schroeven. Daarnaast zijn de DYNAPLUS vlonderschroeven gemaakt van gehard staal en nog sterker dan RVS schroeven. Je draait de schroeven met gemak in elke vlonderplank en de schroeven knappen niet. Geschikt voor hardhout, zoals Bankirai planken. Gegarandeerd de beste keus vlonderschroeven!

De voordelen van de DynaPlus vlonderschroeven:

  • Gemaakt van gehard staal en sterker dan RVS schroeven.
  • Speciale boorpunt voorkomt splijten van de vlonderplanken.
  • Beter roestbestending dan RVS schroeven dankzij unieke AR-coating.
  • Geschikt voor vlonderplanken van hardhout: Bankirai, Azobe en Meranti.
De meest verkochte vlonderschroeven geschikt voor hardhouten vlonderplanken, grenen vlonderplanken en vlonderplanken van vurenhout. De DYNAPLUS vlonderschroeven hebben een unieke boorpunt met snijvlakken, zodat het hout niet splijt bij het indraaien van de schroeven. We adviseren om de vlonderschroeven altijd voor te boren in hardhout, zoals Bankirai. Daarnaast is het belangrijk dat je de schroeven in één keer inboort zonder tussentijds te stoppen.

 

DYNAPLUS Xtreme vlondervijzen 5 x 50 mm T25 AR COATING DEELDRAAD 200 st. DYNAPLUS Xtreme vlondervijzen 5 x 50 mm T25 AR COATING DEELDRAAD 200 st. € 24,80 € 14,45 (excl. BTW)
Bestellen
Toevoegen
DYNAPLUS Xtreme vlondervijzen 5 x 60 mm T25 AR COATING DEELDRAAD 200 st. DYNAPLUS Xtreme vlondervijzen 5 x 60 mm T25 AR COATING DEELDRAAD 200 st. € 25,85 € 18,15 (excl. BTW)
Bestellen
Toevoegen
DYNAPLUS rubberen vlonderpads 16 stuks DYNAPLUS rubberen vlonderpads 16 stuks € 16,50 € 11,55 (excl. BTW)
Bestellen
Toevoegen

Meer over DYNAPLUS vlonderschroeven bij jouw voordelige specialist

De beste torx vlonderschroeven met een unieke AR-coating

DYNAPLUS vlonderschroeven hebben een AR-coating en zijn uitgevoerd met een speciale 60°-kop met freesribben zodat de schroef mooi in de vlonderplanken verzinkt. DYNAPLUS is een kwalitatief hoorwaardig merk voor verbingsmateriaal zoals schroeven. De schroeven hebben een bronskleurige AR-coating, hierdoor vormen ze qua kleur een mooi geheel met de houten vlonderplanken. Door de AR-coating zijn deze schroeven beter roestbestendig en veel sterker dan RVS schroeven.

Vlonders met dynaplus vlonderschroeven

Welke lengte DYNAPLUS vlonderschroeven heb ik nodig?

De vuistregel bij het bepalen van de lengte van de vlonderschroef is, de lengte van de vlonderschroef moet ongeveer 2,5 keer de dikte van de vlonderplank zijn. Stel de vlonderplank is 20mm dik, dan adviseren we om schroeven te gebruiken met een lengte van 50mm. Heb je planken met een dikte van 25mm dan gebruik je vlonderschroeven met een lengte van 60mm. Het advies is om houten vlonderplanken (hardhout) altijd voor te boren met een metaalspiraal of hardhout boor.

Moet ik deze schroeven voorboren?

Dankzij de speciale snijvlakken op de boorpunt is het niet nodig om deze schroeven voor te boren in hardhout. We adviseren om de schroeven altijd in één beweging in het hardhout te schroeven, zonder stoppen. Wil je toch meer gemak bij het inschroeven? Dan is het advies om houten vlonderplanken (hardhout) altijd voor te boren met een metaalspiraal of hardhoutboor. Je hoeft dan minder kracht te zetten bij het indraaien. Houd er daarbij rekening mee dat je een boor gebruikt die 1-2mm kleiner is dan de diameter van de schroeven. Voor de DYNAPLUS vlonderschroeven gebruikt u een 4mm hardhoutboor.

DYNAPLUS vlonderschroeven zijn sterker dan RVS schroeven

De vlonderschroeven van het merk DYNAPLUS zijn gemaakt van gehard staal. Deze schroeven zijn daardoor sterker dan RVS schroeven en knapper minder snel af tijdens het indraaien in de vlonderplanken of andere hardhouten planken. Daarnaast hebben de vlonderschroeven een unieke AR-coating. Deze anti-roest coating voorkomt dat de schroef gaat roesten, ook nadat een schroefkop beschadigd raakt tijdens het indraaien. De AR-coating is namelijk een zelfherstellende coating die de beschadiging verwijderd. De vlonderschroeven gaan gegarandeerd langer mee en gaan niet roesten in het vlonderhout. Voor het plaatsen van Bankirai planken gebruik u ook deze schroeven met AR-coating.

Voorkom splijten van de vlonderplanken

Gebruik vlonderschroeven van DYNAPLUS en voorkom splijten van het hout. De DYNAPLUS vlonderschroeven hebben namelijk een gepatenteerde draadvorm en een unieke snijpunt. Bij het indraaien is voorboren in de meeste houtsoorten niet nodig, echter bij hardhout adviseren we wel om de schroeven voor te boren.

De speciale schroefpunt voorkomt splijten van het hout

De DYNAPLUS vlonderschroef heeft een speciale punt die de splijtvorming tijdens het inschroeven reduceert. Voorboren is in de meeste houtsoorten niet noodzakelijk, de schroef is hierdoor gemakkelijk te verwerken in de hardere houtsoorten zoals bijvoorbeeld ‘Bankirai-hout’. De gehard stalen DYNAPLUS vlonderschroeven zijn daarnaast veel sterker dan RVS vlonderschroeven. Hierdoor is de kans op afbreken van de schroeven veel kleiner.

dynaplus AR-coating vlonderschroeven online kopen

Rubberen T-stukjes voor DYNAPLUS vlonderschroeven

Naast de vlonderschroeven met AR-coating heeft DYNAPLUS een product ontwikkeld dat het maken van goede, stabiele, geluidsarme vlonder heel eenvoudig maakt. Het bedrijf heeft hiervoor een speciaal rubberen T-stukje ontwikkeld die u óp het regelwerk en tussen, en onder iedere vlonderplank plaatst bij de montage van de vlonder. Het rubberen T-stukje creëert een luchtlaag tussen de plank en het regelwerk. Dit voorkomt rotten van het hout en zorgt ervoor dat de vlonderplanken kunnen werken. Daarnaast reduceert het contactgeluid van de planken zodat je een stille en stabiele vlonder krijgt. Je bestelt de T-stukjes voor de vlonderplanken eenvoudig in onze webwinkel. Ook de vlonderpads van DYNAPLUS zijn leverbaar. Deze vlonderpads plaat je onder het regelwerk van de vlonder en voorkomt rotten van het hout en dempen ook het gelijk als je over de vlonder loopt.

Meer vragen over DYNAPLUS vlonderschroeven?

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment DYNAPLUS vlonderschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over DYNAPLUS vlonderschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons