Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

DYNAPLUS Tellerkopschroeven

DYNAPLUS tellerkopschroeven kun je gemakkelijk inschroeven

Bij Schroeven Online hebben wij een breed assortiment aan DYNAPLUS tellekopschroven. De tellerkopschroeven worden ook wel houtbouwschroeven genoemd.

DYNAPLUS AR-Coating en verzinkt tellerkopschroeven zijn houtbouwschroeven met een tellerkop TX-aandrijving. Deze kwaliteitsschroeven speciaal ontwikkeld voor het verbinden van houten balken en dragende houtconstructies.

Door de grote tellerkop van de schroef heeft hij een groot draagvlak en klembereik. Door de TX-aandrijving heb je een optimale kracht-overbrenging van de bit op de schroef waardoor je meer grip hebt; hierdoor kun je gemakkelijk inschroeven. De schroeven zijn een perfect alternatief voor de 'ouderwetse' houtdraadbout; ze zijn veel sterker, hebben een betere uittrekwaarde en zijn veel gebruiksvriendelijker door gemakkelijk inschroeven met een accuschroefmachine.

Doordat de schroeven een groot klembereik hebben, zijn deze ook uitstekend te gebruiken voor het vastzetten van isolatie- en houtwolcementplaten. Deze schroeven worden ook wel schotelkopschroeven genoemd. De schroeven met een diameter van 6mm hebben een schroefkop van 14mm en de schroeven met een diameter van 8mm hebben een kop met een doorsnede van 21mm.

 

DYNAPLUS tellerkopvijzen 6 x 80 mm T30 VERZINKT DEELDRAAD 50 st. DYNAPLUS tellerkopvijzen 6 x 80 mm T30 VERZINKT DEELDRAAD 50 st. € 7,85 € 5,70 (excl. BTW)
Bestellen
Toevoegen

Meer over DYNAPLUS tellerkopschroeven bij jouw voordelige specialist

Tellerkopschroeven of houtbouwschroeven voor houten balken

Deze schroeven van het merk DYNAPLUS zijn veel sterker dan houtdraadbouten. Daarnaast zijn deze schroeven eenvoudig te plaatsen met een accuboormachine. De schroeven hebben een torxkop en hierdoor heeft u meer grip tijdens het indraaien. Ook zijn deze schroeven veel sneller te plaatsen dan de veelgebruikte houtdraadbouten. Door de grote, platte schroefkop worden deze schroeven ook wel schotelkopschroeven genoemd.

Tellerkopschroeven verzinkt of met AR-coating

De tellerkopschroeven zijn verkrijgbaar in verzinkt en met een AR-coating. De schroeven met AR-coating worden vaak gebruikt bij het bouwen van veranda's, overkappingen en houten speelhuizen. De AR-coating beschermt de schroef tegen corrosie. En de schroeven zijn veel sterker dan RVS schroeven. De schroeven hebben tevens een bruine kleur en vallen hierdoor perfect weg in het hout. Ideaal voor het plaatsen van douglashout of larikshout.

Meer vragen over DYNAPLUS Tellerkopschroeven?

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt, zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment DYNAPLUS tellerkopschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over DYNAPLUS tellerkopschroeven, staan wij telefonisch klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons