Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Tellerkopschroeven

 

DYNAPLUS, SPAX en WOODIES tellerkopschroeven AR-Coating, verzinkt en WIROX

Verzinkte schroeven met een grote tellerkop, tellerkopschroeven van DYNAPLUS, SPAX en WOODIES, hierdoor heeft de tellerkopschroef een groot klembereik. Deze geel verzinkte tellerkopschroeven zijn tegenwoordig ook hele goede vervangers voor de houtdraadbouten (houtvretten), door de lengte, dikte en tellerkop is dit de edeale vervanger die gemakkerlijk met een TORX bit in te schroeven is.

 

DYNAPLUS AR-Coating en verzinkt tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven worden veelal gebruikt voor houten balken en dragen constructies in de bouw. Deze DYNAPLUS tellerkopschroeven zijn vervaardigd uit verzinkt staal, sterk en reduceert het inschroefmoment.

 

WOODIES verzinkt tellerkopschroeven

Nieuw in het assortiment WOODIES tellerkopschroeven, kwaliteits tellerkopschroeven van A- merk WOODIES. In iedere doos WOODIES tellerkopschroeven zit altijd één gratis schroefbit. WOODIES tellerkopschroeven zijn voorzien van unieke snijpunt, dit verruimt het hout bij indraaien.

 

SPAX WIROX tellerkopschroeven

Nieuw in het assortiment SPAX tellerkopschroeven, kwaliteits tellerkopschroeven van A- merk SPAX. SPAX tellerkopschroeven nu met typisch SPAX golfsnedeprofiel. Door bouw- en woningtoezicht goedgekeurd.

 

DYNAPLUS tellerkopvijzen 6 x 80 mm T30 VERZINKT DEELDRAAD 50 st. DYNAPLUS tellerkopvijzen 6 x 80 mm T30 VERZINKT DEELDRAAD 50 st. € 7,85 € 5,70 (excl. BTW)
Bestellen
Toevoegen

Meer over tellerkopschroeven bij jouw voordelige specialist

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt, zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment tellerkopschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over tellerkopschroeven, staan wij telefonisch klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons