Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Compactschroeven

 

Compactschroeven speciaal gemaakt voor toepassing compactplaten

We hebben een groot assortiment compactschroeven (ook TRESPA schroeven). Deze huismerkschroeven zijn geschikt voor toepassing compactplaten. Kies een schroefkop met een kleur die overeenkomt met die van de beplating. Hierdoor zijn de schroeven na het bevestigen van de panelen vrijwel onzichtbaar. De schroeven draaien goed in en leiden in weinig tijd tot een strak oppervlak. De schroeven hebben een diameter van 4,8 mm en zijn verkrijgbaar in een lengte van 25 tot 60 mm. Verkrijbaar in verschillende RAL-kleuren, zoals beige, bruin, wit, zwart en grijs. Deze RVS schroeven zijn uiterst geschikt voor buiten.

Kies je kleur:

 

Meer over Schroeven voor montage TRESPA® platen bij jouw voordelige specialist

 

Compactschroeven in veel verschillende RAL-kleuren

Schroeven Online levert compactschroeven in een breed scala aan RAL-kleuren, waardoor je voor elke toepassing de juiste schroef kunt vinden. De compactschroeven kun je in iedere gewenst RAL kleur bestellen bij Schroeven Online en worden doorgaans binnen 24 u geleverd. De schroeven zijn onder meer verkrijgbaar in de volgende RAL-kleuren: RAL 6009, RAL 7012, RAL 7016, RAL 8017, RAL 9001, RAL 9005, RAL 9010. De compactschroeven worden geleverd in doosjes van 100 stuks. Vanaf 3 stuks of meer ontvang je 5% korting. Bij 10 stuks of meer krijg je maar liefst 10% korting

Door de unieke coating zijn deze RVS schroeven UV-bestendig, corrosiewerend en krasvast. Om de schroeven te monteren gebruik je een T20 schroefbitje.

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment compactschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over compactschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons