Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Beslagschroeven

Speciaal ontwikkelde beslagschroeven voor scharnieren en beslag

Deze beslagschroeven zijn speciaal ontwikkelde schroeven voor het bevestigen van scharnieren en beslag op binnen-, en buitendeuren.

Wil je u beslag en scharnieren bevestigen op uw deuren of ramen? Dan kun je het beste gebruik maken van beslag schroeven. Deze schroeven zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en hebben een kleinere kop dan de universeelschroeven. Ook zijn beslag schroeven niet voorzien van freesribben. Samen met de kleinere kop zorgt dit ervoor dat de schroeven mooier verzinken in de schroefgaten van het scharnier of beslag.

Deze schroeven zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Let er wel op dat u voor buiten gebruik maakt van veiligheidsbeslag. Beslagschroeven goedgekeurd voor gebruik in veiligheidsbeslag.

Deze DYNAPLUS beslagschroeven zijn SKH gekeurd en daarmee goedgekeurd voor gebruik in veiligheidsbeslag. Afhankelijk van het type beslag of scharnier kiest u voor beslagschroeven Ø 4.0 x 40 of beslagschroeven Ø 4.5 x 40. In een RVS kogelscharnier of gebruikt u natuurlijk de beslagschroeven Ø 4.0 x 40 AR Coating of de dikkere variant die een Ø 8.0 mm kopdiamter heeft, beslagschroeven Ø 4.5 x 40 mm AR Coating. Deze Coating beslagschroeven van DYNAPLUS zijn Silver gekleurd, deze passen exact bij een rvs scharnier of beslag, door de anti roest coating zijn ze roestwerend.

 

Zwarte tuinbeslagvijzen BlackLine TORX 6,0 x 40 mm T30 Voldraad 30 st. Zwarte tuinbeslagvijzen BlackLine TORX 6,0 x 40 mm T30 Voldraad 30 st. € 19,85 € 12,55 (excl. BTW)
Bestellen
Toevoegen

Meer over beslagschroeven bij jouw voordelige specialist

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment beslagschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over beslagschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons