Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Afstandschroeven

 

Afstandvijzen ideaal voor uitstellen rachelwerk

Afstandschroeven hebben een zeer universele toepassing, bijvoorbeeld voor monteren en stellen van regelwerk en/of kozijnen. Dankzij de speciale draad kan het aanbouwdeel perfect uitgelijnd worden. Bij het inschroeven van de afstandschroeven zal de bovenste draad, de kopdraad, in het aanbouwdeel tappen en deze op de gewenste afstand houden van de wand of het plafond.

 

Meer over afstandschroeven bij jouw voordelige specialist

Voor het uitstellen van rachelwerk voor bijvoorbeeld gevelbekleding of plafond of voor het stellen van raam- en deurkozijnen. Deze afstandschroeven worden doorgaans gebruikt voor het stellen en monteren van houten, kunststof of aluminium kozijnen, stelkozijnen, dak- en kantstukken. De boordiameter in het aanbouwdeel is 8,0 mm. in hout kunnen de afstandschroeven vaak zonder voorboren ingeschroef worden. In steen dienen de afstandschroeven gebruikt te worden i.c.m. pluggen.

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment afstandschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over afstandschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons