Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Hollewandpluggen van fischer en Toggler

Hollewandpluggen kopen in de juiste maat tegen de juiste prijs? Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment aantrekkelijk geprijsde hollewandpluggen. Bekijk snel onze zeer aantrekkelijke prijzen.

Meer over hollewandpluggen

De hollewandplug

De hollewandplug is een plug speciaal gemaakt voor holle wanden, klinkt ook vrij logisch. De hollewandplug is zo ontworpen dat het beter vast komt te zitten in holle wanden. De gespreide armen zorgen voor een groter contactoppervlakte. Daarnaast heeft de hollewandplug weerhaken waardoor de plug niet meedraait met de schroef, de hollewandplug is dus makkelijk in gebruik. Een ander voordeel is dat de hollewandplug zeer duurzaam is, u kunt de hollewandplug namelijk meerdere malen monteren of zelfs demonteren zonder dat er iets mis gaat. Hollewandpluggen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij gips- en gipsvezelplaten, multiplex, hardboard, vezelcementplaat en spaanplaat. Het wordt veel gebruikt voor de montage van schilderijen, lampen, kleine planken, lampen en plinten. Er zijn vele toepassingen, als het maar niet al te zwaar is(ongeveer 10 tot 15 kilo kan het dragen, afhankelijk van de wand), is de hollewandplug de ideale oplossing om uw schroeven goed in de muur te krijgen.

Waarom hollewandpluggen gebruiken?

Hoogstwaarschijnlijk wilt u schroeven aanbrengen in uw wand, dat kan u natuurlijk direct doen met een aantal schroeven. Er is echter grote kans dat het gat groter wordt dan de schroef en dat de schroef niet meer stevig vastzit. Dat is catastrofaal voor elke klusser. Met een hollewandplug wordt dit voorkomen. De hollewandplug zorgt ervoor dat het uitzet zodra u de schroef erin draait. Daardoor ontstaat er een hogere druk op het gat en blijft de schroef(en de plug) goed vastzitten in het materiaal. De hollewandplug is de beste oplossing voor holle wanden. De hollewandplug zet zich bij de montage uit, zodat u de zekerheid heeft dat de plug goed vast blijft zitten, dat ziet u op de afbeelding hieronder.

Kwalitatieve hollewandpluggen

Voor kwalitatieve en (al zeggen we het zelf)zeer goed geprijsde hollewandpluggen bent u bij Schroeven-online.nl goed. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en bestel het voor 16:30 uur en u krijgt het de volgende dag al thuisbezorgd, laat het klussen maar beginnen!

De voordelige hollewandpluggen specialist

Wij bieden u een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment hollewandpluggen tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over fischer hollewandpluggen, staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons