Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

SPAX terras

 

Alle SPAX Terras schroeven van de SPAX specialist

Bekijk hieronder alle Terras schroeven van SPAX. Voor een uitgebreid assortiment aan SPAX Terras schroeven tegen aantrekkelijke prijzen ben je bij ons aan het goede adres.

Voor het aanleggen van terrassen hebt u behalve weerbestendig hout ook geschikt bevestigingsmateriaal nodig: SPAX vlonderschroeve uit roestvast edelstaal. De CUT-punt en het typische SPAX-golfsnedeprofiel dringen probleemloos in het hout, de fixeerschroefdraad klemt de terrasplanken/vlonderplanken stevig aan de onderconstructie vast en de cilinderkop kunt u moeiteloos in het hout verzinken.

Voor het bevestigen van houten planken op aluminium kiest u het best voor de SPAX met speciale boorpunt en de stabiele dubbele zelftapschroefdraad. De SPAX-bold met zijn discusvormige sierkop geeft een onberispelijk optisch effect bij houten terrassen met zichtbare schroeven.

Meer over SPAX Terras bij jouw voordelige specialist

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment SPAX Terras schroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over SPAX Terras schroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons

 

Geen SPAX Terras schroeven gevonden? Bekijk dan: