Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Ontvang €5,- lentekorting

Lentekorting Actievoorwaarden

Bestel deze week op Schroeven Online en ontvang €5,- korting op je volgende aankoop vanaf €65,-. Alle bestellers zullen op 22 mei '18 een kortingscode ontvangen t.w.v. €5,-. De code zal worden gestuurd naar het mailadres waarop je de bestelling hebt geplaatst.

Alle orders, groot of klein, doen mee. De actie geldt op alle bestellingen die tussen 15 mei t/m 20 mei' 18 worden geplaatst. Bekijk dus snel het schroeven assortiment. 

Bestel snel je benodighedenSpax Schroeven

Het kenmerkende golfsnedeprofiel van Spax zorgt voor snel en eenvoudig inschroeven.De Spax schroeven zijn verkrijgbaar in dematerialen verzinkt staal (VZ) en
roestvrijstaal (RVS). 

Bekijk de Spax Schroeven
 

 

Woodies schroeven

Of je nu professioneel klusser bent, of een doe-het-zelver, met de schroeven van Woodies Ultimate ben je altijd gegarandeerd van goed werk. De speciale eigenschappen van Woodies Ultimate maken het klussen nog gemakkelijker.

Bekijk de Woodies schroeven
 
 
 
DynaPlus schroeven

DynaPlus is één van de grootste Nederlandse schroevenmerken. Door de vele uitvoeringen zijn DynaPlus schroeven zowel geliefd bij professionals als fanatieke klussers. Zo zijn er de bekende bronzen DynaPlus vlonderschroeven, maar ook Spaanplatschroeven en AR-coating schroeven.

Bekijk de DynaPlus schroeven