Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Gratis Spax trappenboor voor professionals


Deze actie loopt van 13 maart t/m 31 maart 2018

Alleen in de maand maart krijg je een gratis rvs trappenboor bij jouw Spax vlonderschroeven bestelling. Zo wordt het aanleggen van een vlonder een fluitje van een cent. 

Wat moet u doen?

Bestel minstens 3 dozen van Spax-D Vlonderschroeven 5 x 50 mm of 5 x 60 mm. De trappenboor zal dan automatisch aan de winkelwagen worden toegevoegd. Maximaal 1 boor per klant, zolang de voorraad strek. Pak dus snel uw voordeel!

 

Gebruik Spax trappenboor

De spax trappenboor is ideaal voor het aanleggen van vlonders. Hij is bestendig tegen alle weersomstandigheden wat hem ideaal maakt voor buitengebruik. De trappenboor is speciaal ontworpen om Spax vlonderschroevensnel, gemakkelijk en vooral super strak in hardhout- of zachthout vlonderplanken te verzinken.Gebruik deze boor voor hout harder dan 7.300 Nm.We raden om, indien mogelijk, de complete lengte van de schroef voor te boren. Gebruik bij het boren een zo hoog mogelijk toerental (ca. 3.000 omw./min.). Dit kan in twee eenvoudige stappen:

Stap 1:
Hout harder dan 7300 Nm en dicht bij de kopse kanten vloerplank en houtonderconstructie voorboren met Spax trappenboor. Indien mogelijk voorboren tot de complete lengte van de schroef. Zo hoog mogelijk toerental (ca. 3.000 omw./min.)

Stap 2:
Vlonderschroef met BIT SPAX T-STAR plus T25 zonder onderbreking inschroeven. Je kunt hiervoor het beste een slagschroevendraaier gebruiken.

Bekijk video 
 

Blogs 
Vlonder stappenplan

Een houten vlonder terras is comfortabel en heeft een mooie uitstraling. Ideaal dus om straks van het mooie lenteweer te gaan genieten. Op onze blog leggen we u stap-voor-stap hoe je zelf een vlonderterras aan kunt leggen. Inclusief tips over het inschroeven.

Lees meer 
Langer plezier van je vlonder

Vlonders zijn fijn in de zomermaanden, maar helaas ook dé ideale plek voor algen. Daarom ziet u vaak vlonders met groene aanslag. Gelukkig is dit met het juiste terras onderhoud goed tegen te gaan. 

Lees meer 
Hoe voorkom ik houtsplijten?

Het splijten van hout is een veelvoorkomend probleem bij het bevestigen van spijkers of schroeven in hout. Natuurlijk kunnen de juiste schroeven helpen. In deze blog geven we nog meer tips. 

Lees meer