Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

gecoate schroeven

 

Bij Pro Schroeven kunt u als professional extra voordelig uw gecoate schroeven bestellen. Meld u aan als professional en ontvang altijd 10% korting bovenop onze lage prijzen. Doorloop daarvoor de volgende stappen.

 

Wat zijn gecoate schroeven?

AR-Coating: universele buitenschroeven met AR-coating

Dynaplus® introduceerde in 2005 de universele buitenschroef met AR-coating als alternatief voor roestvaststalen schroeven. RVS is een zachte staalsoort; dit maakt het verwerken van RVS schroeven lastig en het leidt vaak tot het afbreken van de schroef tijdens het indraaien. Onze Dynaplus® schroeven zijn gemaakt van gehard Koolstofstaal en zijn hierdoor tot maar liefst twee maal zo sterk als RVS schroeven. Nooit meer schroeven die afbreken tijdens het indraaien.

 

De unieke AR-coating beschermd de schroeven tegen roesten

De gepatenteerde AR-coating is opgebouwd uit verschillende dunne laagjes en heeft hierdoor een zeer goede hechting aan de schroef. De organische coating is zelfherstellend en biedt hierdoor een permanente corrosiebescherming aan de schroef. Zelfs wanneer de coating tijdens het gebruik van de schroef licht beschadigd raakt, bijvoorbeeld door het bitje tijdens het inschroeven.

 

Kwaliteitswaarborg voor schroeven

Onafhankelijk onderzoek van het Zweedse onderzoeksinstituut SITAC heeft aangetoond dat de gecoate Dynaplus® schroeven glansrijk de zoutsproeitest doorstaan met meer dan 2000 uur blootstelling volgens de Nordtest-methode ‘’NT MAT 003’’. Dit is een betere roestbestendigheid dan RVS A2 en hiermee voldoet Dynaplus® AR-coating ruimschoots aan de hoogste norm voor corrosiebestendigheid: SP SITAC C4. Alle Dynaplus® schroeven worden geproduceerd met kwaliteitsborging volgens QS 9000 en ISO 9001-2000 en zijn CE-gekeurd volgens NEN-EN-14592. De Unischroeven en Beslagschroeven mogen tevens het SKH 98-08 keurmerk voor inbraakwerendheid voeren.

 

Kies je gecoate schroeven

 

 

De voordelige gecoate schroeven specialist

 

Wij bieden u een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuis bezorgd krijgt, zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment gecoate schroeven tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over gecoate schroeven, staan wij ook telefonisch voor u klaar.

Neem contact met ons op