Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Dynaplus Xtreme vlonderschroeven

Nieuw! DynaPlus Xtreme Vlonderschroeven bij Schroeven Online.

De beste vlonderschroeven van 2019

Bestel de vernieuwde Xtreme Vlonderschroeven van DYNAPLUS eenvoudig online. Je draait deze schroeven met gemak in elke houtsoort. Gemaakt van gehard staal en daardoor 2x zo sterk als RVS schroeven. Geen last meer van schroeven die afbreken tijdens het indraaien. Daarnaast is de AR coating C4 (anti-roest coating) van deze schroeven super roestwerend. Kortom, een echte kwaliteitsschroef. Door de kleur kun je de schroeven mooi verzinken in de vlonderplanken. Voor een extreem mooi eindresultaat. 

Op PRO Schroeven vind je perfect passende DYNAPLUS schroefbit T25 mm en T50 mm om de vlonderschroeven eenvoudig vast te schroeven. Voor een gebruiksvriendelijke montage van houten vlonderplanken hebben wij speciale rubberen T-stukjes en DYNAPLUS vlonderpads in het assortiment.

Bij Pro Schroeven kunt u als professional extra voordelig uw Xtreme vloenderschroeven bestellen. Meld u aan als professional en ontvang altijd 10% korting bovenop onze lage prijzen. Doorloop daarvoor de volgende stappen.

De voordelige Dynaplus Xtreme vlonderschroeven specialist

Vijf voordelen van deze vlonderschroef
  • Bijna twee keer zo sterk als RVS schroeven
  • Nooit meer schroeven die afbreken tijdens het indraaien
  • Zeer roestbestendig door bronskleurige Anti-roest laag
  • Kleine kop met TX-25 aandrijving
  • Permanente bescherming door zelfherstellend vermogen van de coating


Wij bieden u een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment DYNAPLUS Xtreme vlonderschroeven tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over DYNAPLUS Xtreme vlonderschroeven, staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons