Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

DYNAPLUS houtbouwschroef

 

DYNAPLUS houtbouwschroef voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar DYNAPLUS houtbouwschroef of houtbouwschroeven? In onze webshop vindt je het grootste assortiment DYNAPLUS houtbouwschroeven, zowel voor binnen als buitengebruik. Deze houtbouwschroeven worden ook wel tellerkopschroeven genoemd.

Kenmerkend voor deze schroeven is de brede platte schroefkop. Dankzij deze grote schroefkop hebben de houtbouwschroeven meer klemkracht dan bijvoorbeeld spaanplaatschroeven of andere houtschroeven. Wij verkopen alleen houtbouwschroeven van de hoogste kwaliteit, zoals DYNAPLUS en WOODIES. De schroeven zijn geschikt voor professioneel gebruik en de hobbyist.

 

Welke houtbouwschroeven voor buitengebruik?

De DYNAPLUS verzinkt houtbouwschroeven gebruikt u voor het plaatsen van balkconstructies binnenshuis. Gaa je buiten aan de slag dan adviseren wij om gebruik te maken van de houtbouwschroeven met AR-coating van het merk DYNAPLUS. Deze unieke coating beschermt de schroeven tegen roesten. Daarnaast zijn de DYNAPLUS houtbouwschroeven sterker dan RVS schroeven. Dus de schroeven knappen niet bij het indraaien.

 

Kies je DYNAPLUS houtbouwschroef

Meer over DYNAPLUS houtbouwschroef bij jouw voordelige specialist

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment DYNAPLUS houtbouwschroef tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over DYNAPLUS houtbouwschroef, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons