Naar boven
  • Alléén voor professionals
  • Gratis bezorging Vanaf €50
  • Vandaag verstuurd Bestel voor 16:00 u

Konstruktielijm

Bison Konstruktielijm

Bison konstruktielijm voor het bevestigen van hout en bouwmaterialen, watervast en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten.
Lijmt alle soorten hard en zacht hout, ook in combinatie met metaal, steen, beton, formica en diverse kunststoffen. Zeer geschikt voor watervaste houtconstructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.
  • Ruime voorraad
  • Voor 16:30 uur besteld is de volgende dag in huis

Konstruktielijm bij Schroeven-online

Bij het gebruik van konstruktielijm is het erg belangrijk dat de delen die gelijmd moeten worden droog, stofvrij, schoon en stevig zijn. Bij Schroeven-Online kunt u nu konstruktielijm bestellen van het merk Bison. De konstruktielijm van Bison is geschikt voor alle soorten hard en zacht hout. Daarnaast kan het ook in combinatie met metaal, steen, beton, formica en diverse kunststoffen gebruikt worden. Als u iets wil construeren waaraan hoge eisen worden gesteld, is konstruktielijm van Bison uitermate geschikt!

Bison konstruktielijm ook voor tuinhout

Bison konstruktielijm is ook zeer geschikt voor het verlijmen van bepaalde soorten tuinhout, denk aan hardhout soorten (Bankiray, meranti en Azobe) en naaldhout soorten zoals vuren en grenen geimpregneerd.